amandaaadamsson.blogg.se

Välkommen till mina tankar, upplevelser och idéer. Min vardag om att vara mamma & hur jag lever mitt liv.

Omställning delux flux

Kategori: Allmänt, Amanda, Bebis

Klockan är snart 20, det är fredagskväll. En ljus & fin sommarkväll ute. Om man tittar igenom alla sociala medier som Facebook, instagram & Snapchat så är det brunbrända ben, alkohol, grill, bad & mysiga sommarkvällar med vänner. 

Vad gör jag? Jo jag sitter nerbäddad i sängen med Levis halvsovandes vid bröstet. Tittar på Ncis på tv & har stora påsar under ögonen av trötthet. Jag orkar inte längre sminka mig eller göra mig iordning. Bryr mig inte om att fixa håret eller hålla mig fin. Det känns som jag bara är mamma, Amanda är borta. Jag gör inte det jag gillade förut, sminka mig, lyssna på podcast eller bara hänga med vänner. Känner mig som världens sämsta vän som inte har tid/ork att ses eller inte hör av mig. Ska mamma livet vara såhär varannan vecka när Micke är borta & jag sköter allt själv? 
Tragisk känner jag mig.. Men såklart förstår jag att det är såhär i början när man skaffat barn. All den lilla energi jag har den tar Levis när han äter & håller igång hela nätterna. Jag önskar bara att få komma tillbaka till mig själv lite..

Men jag ska ändå inte klaga för jag har världens finaste lilla grabb i mitt liv nu ❤️

Bild från 2 år sen
Min grabb 💙