amandaaadamsson.blogg.se

Välkommen till mina tankar, upplevelser och idéer. Min vardag om att vara mamma & hur jag lever mitt liv.

Märkt för livet...

Kategori: Allmänt

Hudmärkt för livet..
Sitter och tittar på min kropp och ser hur bristningar börjar pryda den. Jag blev först jätte jätte ledsen och tänkte att nu är min kropp förstörd. Jag vill inte se ut såhär mer. Det som redan är svårt för mig att acceptera att magen är större, jag har inte kvar mina former och att jag väger mycket mer än vad jag brukar. 
Satt och googlade och kom helt plötsligt på mig själv. Nu får du ge dig Amanda! 
Jag bär på något så otroligt vackert och värdefullt att detta är värt det. Jag ska verkligen försöka lära mig älska min mammakropp som nu kommer ta form. 
Jag kommer ha hängande mage, jag kommer ha hängande bröst och jag kommer ha bristningar.  Men vet ni vad!
Jag kommer lära mig älska det!
 
Jag är så oerhört tacksam att jag verkligen har världens finaste sambo som HELA tiden säger hur otroligt fin och vacker jag är. Om jag hade varit tillsammans med något gammalt ex som jag inte kunde vara mig själv med, var hela tiden tvungen att se bra ut och tänka på exakt vad jag åt för att han fortfarande skulle tycka om mig. 
Då hade denna graviditet varit 10000 gånger svårare.
Nu kan jag vara den jag är, idag har jag skinn på näsan och vet så mycket mer än vad jag visste då. Jag vet hur man värdesätter dom som betyder något och jag vet att jag inte lägger energi på dom som inte visar mig värde.
Jag har en underbar sambo som jag vill leva med resten av mitt liv, som gör ALLT för mig och har världens finaste hjärta. Jag är så jäkla tacksam att jag gått igenom skräp och änligen funnit min diamant. För det är så jag blev den jag är idag, så jag är tacksam så vad gör då lite bristningar och hängande mage? Ingenting för jag känner ändå kärleken och all uppskattning jag får varje dag.
 
Nu ska jag smörja min gravida mage, låta micke prata med vårat lilla pyre inne i magen som han brukar göra när vi ska sova och sedan lägga mig med ett leende på läpparna för jag är älskad och jag kunde inte vara lyckligare.
 
PUSS&KRAM!