amandaaadamsson.blogg.se

Välkommen till mina tankar, upplevelser och idéer. Min vardag om att vara mamma & hur jag lever mitt liv.

Lyckligt lottad

Kategori: Allmänt, Bebis, Familj, Kärlek

Klockan är lite efter 06 och jag ligger klarvaken bredvid en lite snarkande sambo med en vovvsing på fötterna.

Ligger och kan verkligen inte somna om, dels för jag är hungrig (som vanligt) & dels för min sömn har blivit så himla dålig dom senaste veckorna.
Men ligger här och tänker hur lyckligt lottad jag verkligen är.

Jag har en underbar sambo som finns där, stöttar mig & älskar mig för den jag är. Ser till att jag ska ha det bra hela tiden och är rädd om mig. Alltid berättar att jag är fin , vacker ovh underbar fast jag känner mig som en flodhäst många dagar.

Jag har en familj som är min stora kärlek här i livet, som jag älskar något så otroligt mycket och som ALLTID finns där för mig vad det än handlar om. Kärlek är något vi verkligen ger varandra.

Och såklart mina fantastiska underbara vänner.
Vad skulle jag göra utan er? 
I Söndags så blev jag grundlurad och fick en fin överrraskning med babyshower.
Jag kan inte vara tacksam nog för hur fint dom ordnat och alla som var där och hade köpt så mycket fint till våran lilla prins. Fyfan ni är så jävla guld värda och jag är så tacksam att ni finns i våra liv.
Jag vet att jag har många som kommer skydda och älska vår lilla kille när han kommer till världen och det är det största för mig!
Så hörni allihopa, jag ÄLSKAR er av hel mitt hjärta & lite till. Ni är grymt jäkla oslagbara. 

Igår hämtade vi även våran vagn i Örebro. Nu hade den äntligen kommit. Känns så jäkla konstigt att köra runt på en bebisvagn, helt overkligt men sen kollar man ner på sig själv & blir påmind om att man inte kan se fötterna längre.. Då är det snart dags ändå!
Men vi fick även med oss ett babyskydd hem och lite annat som vi behöver vid bebbens ankomst. 
Riktigt skönt att ha allt ordnat för sig. 

Idag ska vi åka in till Katrineholm för att hälsa på Mickes farfar som ligger på sjukhuset, vi passar även på att äta lunch med hans föräldrar & tar en tur på stan så jag kan handla det sista jag behöver för att kunna packa bebisväskan.
Så alla bitar faller på plats & det känns verkligen skönt.
Nu finns det inte så mycket plats i magen känner jag då killen sparkar HELA tiden & det är inga små knuffar utan det är mer Mohammed Ali slag där inne. Tror han förbereder sig för sin ankomst. 
31 dagar kvar, kommer jag gå hela tiden eller kommer jag få åka in innan du är beräknad? 
Läskigt! Haha...

Nej nu ska jag gå upp och börja dagen lite smått.. 
PUSS&KRAM!!